Bilten

TRACER Ranger

15. jun 2016.

Pre par dana na naše tržište pojavio se Poljski brend TRACER, jedan od najpoznatijih IT proizvođača u tom regionu. Mi se možemo pohvaliti da ih imamo među prvima u Srbiji. Gledajući iz raznih uglova, uzimajući u obzir izgled, kvalitet, ambalažu, materijale, možemo reći da smo poprilično zadovoljni ovim brendom.

TRACER Ranger

Za početak smo izdvojili slušalice modernog izgleda pod nazivom Ranger. Proizvode se u dve boje, plava i zelena. Ono što odmah na prvi pogled krasi proizvod je sama ambalaža. TRACER je proizvođač koji poprilično vodi računa oko ambalaže. Sve ambalaže su odlično urađene, modernog izgleda sa jasno ispisanim karakteristikama. Tako je i ovde. U pitanju je kartonska kutija sa prozirnim delom gde se ističu šare koje krase školjke.

 

Tracer Ranger Blue

 

Deo školjke koji naleže na uvo je napravljen od finog materijala. Ne bi mogli reći da je to koža ali sasvim prijatno naleže na uši. Veličina naglavnog dela je naravno podesiva. Deo koji povezuje školjke je obložen sunđerom koji takođe obezbeđuje dovoljnu udobnost prilikom nošenja.

 

Tracer Ranger Blue

 

Ono što je takođe pohvalno je flat ( pljosnati ) audio kabl koji se praktično nikad neće upetljati prilikom nošenja i pozlaćen konektor 3,5mm. Dužina kabla je 1,2m.

 

Tracer Ranger Blue

 

Prilikom testiranja zvuka koji proizvode, TRACER Ranger probali smo na različitim žanrovima muzike. Ono što nas je prijatno iznenadilo je reprodukovanje basa. Drajveri od 40mm proizvode poprilično dobro niske tonove. Srednji i visoki tonovi su takođe dobri, čak i previše za tu cenu koliko ovaj model slušalica košta.

 

Tracer Ranger Blue

 

Ukoliko imate dilemu oko izbora slušalica nižeg ranga ovo svakako može biti Vaš izbor. Vaš izbor a naša preporuka.

TRACER Ranger Blue/Green

 

Ostavite komentar
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari