Blog arhiva

MS Shooter - Niskobudžetni Gejmerski Miš

 

MS Shooter

S obzirom na kupovnu moć stanovništa proizvođači se trude da izbace sve jeftinije i jeftinije proizvode. Pojedini proizvođači se trude da uz nisku cenu ponude i dobar kvalitet. Jedan od njih je i MS Industrial. Na našem tržištu može se naći mnoštvo jeftinih gejmerskih miševa ali teško je odabrati neki koji ispunjava očekivanja a da nije preskup.

 

Gejming Misevi

 

Prvi Utisak

Mi smo odabrali model pod nazivom MS Shooter. Svi MS miševi dolaze u manje/više identičnim ambalažama ali ovaj miš se nama učinio najatraktivnijim. Ambalaža je standardna kartonska sa prepoznatljivim bojama za ovog proizvođača crnom i zelenom.

 

MS Shooter Box

Kao i većina gejmerskih miševa i ovaj model ima ušniran kabl dužene 1,8m što smanjuje mogućnost da se zapetlja i otporniji je na habanje.

Priključak je standardno USB.

MS Shooter Kabl

Izgled i dizajn

MS Shooter je izrađen od plastike. Lagan je što mu može biti mana ali dobro leži u ruci, lako se odiže i lako se njime upravlja.

Može se reći da je modernog dizajna. Isprošaran je led osvetljenjem koje menja boje. Osvetljenje je na smenu plave, zelene, crvene i žute boje. Na dnu postoji prekidač kojim se osvetljenje može ugasiti.

Na vrhu pored scrolla nalazi se taster za izmenu osetljivosti. Osetljivost se može podesiti u 4 nivoa, 1000/1500/2000/2500DPI

 

MS Shooter LED

Utisak

Ambalaža standardna. Cena pristupačna. Izgled zanimljiv i privlačan. Funkcionalnost dobra. Nekom može  zasmetati LED osvetljenje koje menja boje ali se ono lako može isključiti.

Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari