Bilten

LG ProBeam Laserski Projektor

21. decembar 2016.

LG je najavio da će na CES-u u januaru 2017-te godine ( najveći sajam tehnike ) predstaviti potpuno nov model projektora. U pitanju je model pod nazivom LG ProBeam HF80JA. Ovaj projektor biće opremljen sa Advanced Laser Engine tehnologijom koja po obećanju proizvođača isporučuje 2000 lumena osvetljenja što bi značilo da daje dobru sliku i u osvetljenoj prostoriji. U prevodu, LG obećava da nema više navlačenja tamnih zavesa na prozor.

 

LG ProBeam HF80JA

 

Ono što je još interesantno kod ovog projektora to je njegova težina, izgled, multimedijalni način rada,.. Težak je svega 2kg što je dosta manje od standardnih projektora. Položaj u kojem stoji je uspravan za razliku od svih dosadašnjih koje smo mi viđali.

Najbitnije od svega je to što je LG ProBeam HF80JA standalone uređaj. Za projektovanje sadržaja nisu mu potrebni ni računar niti bilo šta drugo. Ima ugrađen svoj software LG webOS koji viđamo na Smart Televizorima. Takođe podržava Miracast tehnologiju bežičnog prenosa slike sa mobilnog telefona kao i bluetooth za prenos zvuka.

 

LG ProBeam HF80JA

 

Ovaj projektor se razlikuje od svih standardnih nama poznatih projektora. Ima tačno sve karakteristike koje su potrebne za portabilno prikazivanje slike i zvuka. Na žalost cena je još uvek nepoznata jer će biti u prodaji tek naredne godine.

 

Ostavite komentar
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari