Bilten

Koji telefoni imaju najjači hardware ?

19. decembar 2016.

Verovatno svakog drugog korisnika Smart Telefona zanima koji je to telefon trenutno "najjači". Uvek neka aplikacija "secka", uvek se nešto sporo otvara ili blokira. Uvek nas nervira zašto naš telefon nema barem malo više memorije ili barem malo jači procesor.

AnTuTu Benchmark je jedna od najpopularnijih i verovatno jedna od najrelevantnijih aplikacija za testiranje Smart telefona. AnTuTu redovno izbacuje uporedne rezultate testova i poređenje telefona. Mi ćemo prikazati rezultate za poslednji mesec, za Novambar 2016-te godine.

 

Antutu Benchmark

 

 Očekivano, prva mesta zauzima poslednji model IPhone-a, IPhone 7 Plus i IPhone7. Po rezultatima se može videti da u prvih deset nema velikih brendova Samsung, LG, HTC. Tako će verovatno i ostati sve do pojave novih Galaxy S8 i S8 Edge modela.

Ono što je većini možda interesantnije jeste koji su to telefoni najbolji po karakterisitkama ali iz srednjeg ranga. Koji telefoni daju najviše u odnosu na svoju tržišnu vrednost. Ispod je tabela sa upravo takvim telefonima.

 

Antutu Benchmark Cost Effective

 

Ono što je i očekivano kineski telefoni daju najviše. U poslednje vreme izvorno kineski brendovi polako se probijaju na naše tržište i sve više zauzimaju primat naspram velikih-poznatijih brendova. Na poslednjoj tabeli su prikazani telefoni vrednosti oko 200eu. Prvo mesto zauzima sada već dobro poznati XiaoMi sa svojim modelom Redmi Note 3. Ovaj telefon imali smo prilike da probamo i testiramo i po nama apsolutno zaslužuje da se nađe na ovoj listi.

 

Ostavite komentar
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari