Bilten

Asus ZenFone Selfie

7. avgust 2015.

Asus je predstavio još jedan nov model smart telefona iz svoje Zen serije, pod nazivom ZenFone Selfie. U pitanju je uređaj iz više klase a proizvođač je bacio akcenat na kamere. ZenFone selfie ima dve odlične kamere od po 13Mpixela. Obe kamere imaju dual real tone led blic dok pozadinska kamera ima ultra-brzi laserki auto focus.

 

Asus ZenFone Selfie

 

Prednja kamera ima jedinstveni panorama mode s kojim može da obuhvata širinu slike pod uglom do 140 stepeni.

Briljantne slike i video zapisi koji se beleže mogu se editovati raznim aplikacijama koje je Asus već unapred fabrički pripremio.

 

Asus ZenFone Selfie Picture

 

Dual-LED Real Tone blic obezbeđuje fotografije koje verno prikazuju boje. Pritiskom na taster za fotografisanje blic smenjuje boju svetlosti od bele ka žutoj kako bi fotografija bila što vernija prirodi.

Asus-ova PixelMaster tehnologija obezbeđuje odlične fotografije i u situacijama kada postoji slab izvor svetlosti. Ove kamere imaju sada 4x bolju svetlosnu osetljivost.

Laserski Auto-Focus obezbeđuje kristalno čiste fotografije i u situacijama kada se telefon pomera. Takođe obezbeđuje oštre slike i u makro modu do 6cm.

 

Asus ZenFone Selfie Laser

 

Display koji to sve prikazuje je veličine 5,5" i FullHD rezolucije od 1080x1920 pixela sa 16M boja. Telefon će se proizvoditi u više boja, bela, plava, pink,.. Na poleđini će imati taster za slikanje selfie-ja.

 

Asus ZenFone Selfie Back Button

 

Ostavite komentar
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari