Bilten

Acer Aspire ES1-531-C3YG

20. jun 2016.

Kada je u pitanju prodaja laptop računara kod nas jedan od najprodavanijih brendova je zasigurno ACER. Već duži niz godina ovaj proizvođač nudi pouzdane proizvode sa ugrađenim modernim komponentama a najpristupačnijom cenom. Kao jedan od najprodavanijih modela iz ASPIRE serije navodimo Acer Aspire ES1-531-C3YG. Ovaj model dolazi u standardnoj kartonskoj ambalaži kao i većina laptopova iz ove klase. Na kutiji je prisutan logo kompanije i skromniji opis karakteristika.

 

Acer Aspire ES1-531-C3YG

 

Kućište laptopa je napravljeno od plastike. Boja je klasična crna. Veličina display-a je 15,6" sa rezolucijom 1366x768Pix i LED tehnologijom.

 

Acer Aspire ES1-531-C3YG

 

Acer Aspire ES1-531-C3YG ima ugrađenu tastaturu pune veličine što znači da ima numerički deo. Tradicionalno pruža potpunu ugodnost prilikom kucanja. Tasteri su dugog veka a štampa je otporna na habanje.

 

Acer Aspire ES1-531-C3YG

 

Ovaj model ima ugrađen Intel procesor poslednje generacije sa 4 jezgra. To je Intel® Celeron® N3150 sa 2Mb keš memorije i brzinom 1,6GHz do 2,08GHz. Procesor je veoma mali potrošač, samo 6W, što potpomaže dužem trajanju baterije. Uz njega dolazi i Intel HD grafika solidnih performansi.

Uz intel procesor ovaj laptop ima 4GB DDR3 memorije i 500GB hard disk.

Kod ovog modela laptopa većina konektora se nalazi sa zadnje strane. Tu su 2 standardna USB konektora i jedan USB 3.0, Audio izlaz za slušalice, lan konektor za mrežu/internet, DC konektor za punjač, čitač memorijskih kartica i HDMI konektor za povezivanje sa televizorom. Acer Aspire ES1-531-C3YG ne poseduje optički uređaj ( DVD rezač ). On je svakako sve manje prisutan kod novijih modela laptop računara.

 

Acer Aspire ES1-531-C3YG

 

Sa donje strane poklopac je napravljen iz jednog dela što otežava nadogradnju memorije ili bilo kakvu drugu izmenu ( baterija, hard disk ). Ipak, ono što je najbitnije, inženjeri iz Acer-a ostavili su mogućnost za reset baterije za momente kada računar zablokira.

 

Acer Aspire ES1-531-C3YG

 

Na kraju, naše ogromno iskustvo daje nam za pravo da preporučimo ovaj model. Acer Aspire ES1-531-C3YG je idealan za puštanje bilo kakvog multimedijalnog sadržaja, za lagodno korišćenje interneta, za obradu texta, za igranje skromnijih igrica i još mnogo mnogo toga

link :

Acer Aspire ES1-531-C3YG

 

 

Ostavite komentar
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari