Bilten

A4Tech Bloody A70 Gejmerski Miš

15. decembar 2016.

Bloody serija gejmerkih miševa već par godina postoji na našem tržištu. Za svo ovo vreme poprilično su se dobro pokazali, kako izgledom i radom tako i kvalitetom. Do sada napopularniji su modeli V7M i V8M, ali sada se pojavljuje i A70 koji preti da ugrozi potražnju njegovih prethodnika.

Svi ovi miševi dolaze nam iz dobro poznate fabrike A4Tech. Bloody A70 dolazi u standardnoj kartonskoj ambalaži sa ispisanim svim karakteristikama koje krase ovaj model.

 

Bloody A70 Box

 

Miš je napravljen od fine neklizajuće plastike. Odozgo je prošaran krivudavim linijama kako bi svetlost probijala kroz kućište i tako dobio autentičan izgled. Sa strane su dva tastera kao i rupe radi lakšeg hvata. Miš se povezuje preko USB kabla koji je ušniran ( upertlan ) radi dužeg veka trajanja. Takvi kablovi su dugotrajniji u odnosu na standardne.

 

Bloody A70 Up

 

Odozdo, na dnu ovog miša nalaze se metalni glajderi. Oni pružaju mnogo manji otpor prilikom pomeranja miša u odnosu na standardnu plastiku. Miševi sa metalnim glajderima mnogo bolje klize po podlozi u odnosu na standardne.

 

BloodyA70_Bottom

 

Prilikom priključivanja na računar operativni sistem automatski prepoznaje miša bez upotrebe drajvera. Kroz koju sekundu pale se led diode i miš poprima izgled opasnog gejmerskog oružja.

Šta je to što izdvaja ovog miša u odnosu na ostale Bloody miševe ? U odnosu na saborce V7M i V8M Bloody A70 ima dobrih 4000dpi i primenjenu Light Strike tehnologiju. Proizvođači se hvale da je ovo miš sa tasterima koji imaju najbrži odziv u odnosu na ostale. Inovativna Light Strike tehnologija kosristi infrared mikro prekidače koji reaguju brzinom svetlosti sa extremnim odzivom od 0,2ms. Infrared tehnologija takođe je primenjena i kod scrolla.

 

Bloody A70

 

 S obzirom na prihvatljivu cenu i ono šta nudi Bloody A70 preti da postane novi najprodavaniji gejmerski miš.

 

Ostavite komentar
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari